Verdenspræmiere på en fermenteret & upcyclet Cola

På en base af bioaktivt grønkål


100% Naturligt

Naturligt højt indhold af koffein

Økologisk
Rig på mælkesyrebakterier, antioxidanter & vitaminer


Cascara + grønkål = cola?

Flora Ferment har i et innovationssamarbejde med Peter Larsen Kaffe og Circular Coffee Community udviklet en ny cola med cascara og bioaktivt grønkål - vi kalder den Calo Cola.


Cascara er et restprodukt, som på nuværende tidspunkt bliver smidt ud i kaffeindustrien. Ved at upcycle cascara giver vi kaffebønderne en ekstra indtægtskilde og dermed undgår spild af et fantastisk bær, som er propfyldt med vitaminer og antioxidanter med et naturligt højt indhold af koffein. Læs mere om cascara og upcycling her.


Det bioaktive grønkål har mange fordele. Ny forskning fra AUH viser, at den rette dosis af grønkål kan afhjælpe diabetessymptomer, bidrage til en større mæthedsfornemmelse og således afhjælpe overvægt, sænke kolesteroltallet og meget mere. En ny og evidensbaseret viden som gav os ideen til en sund cola, så de mange cola-lovers ikke skal gå på kompromis.

Kom og smag på Calo Cola til Food Festival fra d. 2-4 september 2022!

Helt ny forskning om grønkål


Forskere fra Århus Universitetshospital har gennem mange undersøgelser opdaget at en særlig form for bioaktivt grønkål kan:

  • Sænke kolestoroltallet 2-3 gange
  • Eliminere diabetes symptomer
  • Reducere overvægt pga. stimulering af GLP-1 hormon i vores tarm (det hormon, som gør at vi mærker mæthedsfornemmelse)

Den rette dosis er 50g grønkålspulver om dagen, hvilket svarer til 100g Grønola.


Den videnskabelige rapport om den bioaktive grønkål og dens egenskaber udkommer d. 1. oktober 2022.


Læs mere om det fantastiske grønkålspulver på Green Gourmets hjemmeside her.

Herunder ses billeder af cascara og Calo Cola.