Om os
Den sønderjyske iværksætter Isabella M. Andersen har i samarbejde med fermentøren Max Nielsen fra Aarhus skabt Flora Ferment. Et ønske om at skabe økologiske, fermenterede og smagfulde produkter rige på vitaminer, antioxidanter og mælkesyrebakterier, var startskuddet til Flora Ferment.
Co-founder
Kommunikation, salg og distribution
Isabella savnede et alternativ til alkoholfrie drikkevarer uden et højt indhold af sukker – som de drikke på markedet ofte har. Da hun opdagede de fermenterede drikkevarer, var hun solgt – både på grund af smagen, men også fordi indholdet af mælkesyrebakterier og de mange mikronæringsstoffer imponerede hende.
Co-founder
Fermentør
Max har arbejdet med fermentering i 15 år og har specialiseret sig indenfor fermentering i stor skala. Max opdagede fermenterede drikke i 90’erne, hvilket var begyndelsen på en ny og sundere livsstil for ham. Han mærkede hurtigt en gavnlig effekt i sin mave og i sit energiniveau og besluttede sig hurtigt for, at han ville udbrede en drikkevare, som var anderledes end de sukkerrige drikke, der findes på markedet.